Bas en CharlotteNaam: Bas & Charlotte
Geslacht: kater & kattin
Leeftijdscategorie: halfwas
Status: voor adoptie

Bas is een stevig zwart katertje met een beetje wit. Zijn gele oogjes steken mooi af en hij lijkt wel een klein draakje. Charlotte is een wit poesje met zwarte vlekjes en 1 zwart oortje. Zij is iets lichter en fijner dan haar broertje.
Beide katjes waren erg mager toen ze in opvang kwamen, maar zijn intussen erg goed hersteld en helemaal terug op krachten. Hun vachtje glanst weer mooi en ze zijn heel ontspannen.

Bas en Charlotte zijn nieuwsgierige pubertjes. Ze beperken zichzelf niet tot de woonkamer, maar gingen vanaf dag 1 op verkenning in heel het huis… en oh, wat zouden ze graag de tuin gaan ontdekken…
Charlotte is een levendig en speels kattinnetje. Bas is iets gezapiger en luier dan zijn zus. Naast hun speelse levendigheid zijn beide katjes ook gezellige knuffelaars. Ze zoeken de mensen zelf op. ’s Nachts liggen ze, als het mag, heel graag op het voeteneinde van het bed.

De hond in huis houden ze liefst nog op afstand door wat te blazen, maar dapper als ze zijn, laten ze zich niet wegjagen. Ze kennen hem nog maar een weekje en voelen zich bij hem ook al meer en meer op hun gemak.

Bas en Charlotte zijn samen op zoek naar hun gouden mandje.

Kunnen bij katten: JA
Kunnen bij honden: JA
Kunnen bij jonge kinderen (0-6) : NEE
Kunnen bij oudere kinderen (6+) : JA
Moeten buiten kunnen: JA
Kunnen op een groot appartement: NEE

Zou je dit stel lieverds graag een bezoekje brengen? Stuur dan snel een mailtje naar adoptiepoezencentrale@gmail.com

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven