Bee en IggyNaam: Bee & Iggy
Geslacht:  kattin & kattin
Leeftijdscategorie: jong volwassen
Status: voor adoptie

Bee (links) en Iggy (rechts) zijn geen zusjes maar wel dikke maatjes!
Iggy is een aanhankelijk en speels meisje en komt snel af op nieuwe mensen. Het is ook een echte babbelmuts en ze antwoord als je met haar een gesprekje voert. Oppakken vind ze niet altijd leuk maar aaien vind ze super en lekker samen tv kijken ook, het is gewoon een supergezellig katje.

Opvangzusje Bee is niet zo moedig. Ze kijkt de kat altijd even uit de boom en heeft tijd nodig om te wennen aan nieuwe mensen.
Bee is even ziek geweest en moest toen elke dag medicatie krijgen en dat is ze nog niet vergeten. Ze rent meestal weg als je naar haar toegaat maar soms komt ze ook spontaan vragen om geaaid te worden. En als haar opvangmama ‘savonds in de zetel zit, komt Bee er wel gezellig bij liggen en mag je haar urenlang kriebelen en kroelen, ze geniet dan met volle teugen van die aandacht.

Bee heeft een fikse luchtwegeninfectie gehad en ze heeft daar een reuteltje aan overgehouden. Ze klinkt eigenlijk altijd een beetje verkouden maar is het niet meer en ze hoeft nu ook geen medicatie meer te krijgen.
Het is mogelijk dat Bee wel iets makkelijk verkouden zal worden maar dat is met een medicatiekuur wel onder controle te krijgen. De medicatie waar ze goed op reageert kan je onder haar eten mengen dus je zal haar niet meer hoeven achternalopen met pilletjes .

Omdat Bee zich zo sterk ophaalt aan Iggy, willen we hen graag samen naar een nieuwe thuis laten gaan. We zoeken voor hen een thuisje waar het rustig is, geen kinderen (meer) zijn en ze het niet erg vinden dat Bee tijd nodig zal hebben om je te leren vertrouwen.

Wie geeft dit mooie stel zijn gouden mandje?

Kan bij andere katten: ja
Kan bij honden: enkel rustige honden
Kan bij jonge kinderen: nee
Kan bij oudere kinderen: nee
Kan op appartement: ja
Moet buiten kunnen: nee

Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar adoptiepoezencentrale@gmai>l.com.

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven