Vindt ons op facebook

cat with tools27 januari:  2 maanden geleden waren we genoodzaakt om op korte termijn naar een andere hal verhuizen met onze voorraad en alle materiaal en toen werd er, tot overmaat van ramp, ingebroken in de oude hal, waar al ons gereedschap nog stond... en dat is allemaal meegenomen.

We zaten helemaal in de rats want om dat allemaal te vervangen zou ons dat duizenden euro's gekost hebben en dat geld is er gewoon niet.

Een deel van het gereedschap dat er gestolen werd, was dan ook nog eigen materiaal van onze medewerkers dus zelf even bijpassen, kon ook al niet.

We konden er niet meteen iets aan doen omdat we het zo druk hadden met de verhuis, zo veel werk!!!, terwijl de bevoorrading voor onze opvang en die van andere asielen ook gewoon door moest gaan, dus we deden het maar met wat we hadden maar er is echt zoveel weg dat we nodig hebben...

Daarom doen we een oproep: heb je gereedschap liggen dat je niet (meer) gebruikt of dubbel hebt, laat het ons weten!
Het gaat over gewoon handgereedschap (tangen, sleutels, hamers, nagels, rondellen enz) en electrisch gereedschap (afkortzaag, compresseur, schuurmachine enz enz) en het mag uiteraard gebruikt zijn maar nog wel in degelijke staat.

Heb je iets wat je wil doneren, neem dan even contact op via 0475/786.445.
De medewerker die deze gsm draagt, werkt overdag en kan daarom vaak niet meteen opnemen dus spreek een korte boodschap in zodat ze weet waar het over gaat en met jou contact kan opnemen zodra ze daar de kans voor hebben.

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven