Vindt ons op facebook

Amira429 december:Ons lieve oudje is ondertussen al een beetje bekomen. Ze eet al veel beter, staat iets steviger op haar pootjes maar blijft wel wat moeilijker lopen en draait haar kopje van links naar recht. Dit is een neurologische symptoom en kan wel blijvend zijn maar dat moeten we nog even afwachten.

Amira3

De medicatie slaat alvast wel goed aan en dankzij de intensieve verzorging is ze nu al sterk genoeg om zichzelf op de zetel te hijsen. En dan moet er wel weer gerust worden natuurlijk, alles gaat nog kalmpjes aan en op een rustig tempo want veel reserve heeft ze nog niet.

Haar darmpjes zijn nog niet in orde en ze heeft nog veel moeite om haar stoelgang eruit te krijgen, de medicatie en speciale voeding ten spijt, maar ze komt dan ook van ver.

Hoewel ze slecht ziet en doof is, kan ze wel prima haar weg vinden en heeft ze geen enkel probleem met de andere katjes en honden. Ze heeft het zelfs zover gekregen dat ze een mandje mocht delen met een van de andere senioren, Simba, toch niks gezelliger dan samen snoezelen!

Het is zalig om haar zo zien te genieten maar ervaring leert dat we nog een lange weg te gaan zullen hebben. Mogelijk kunnen we haar nog een korte tijd alle zorg en liefde geven die ze duidelijk lang heeft moeten missen maar we gaan ervoor om die tijd zo lang mogelijk te maken!

Duimpjes, kaarsjes en giften zijn nog steeds heel erg welkom!

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven