Vindt ons op facebook

Joppenu29 november: Kennen jullie Joppe nog? Hier eventjes een update!
Miaaaauwkes!
Weten jullie nog dat ik in september gevonden ben op straat en dat Poezencentrale Mol mij met open armen heeft ontvangen ondanks mijn gebroken heup, gescheurde lip en verlamd pootje!
Ze hebben mij niet opgegeven en ervoor gezorgd dat ik een operatie en de beste zorgen kreeg!

Mijn foto's liegen niet he! Ik ben wonderwel goed hersteld, wie had dat durven dromen? Ik alvast niet! Mijn gebroken heup en mijn gescheurde lip zijn helemaal genezen! Mijn verlamd pootje is voor 75% goed gekomen, dus ja ik leef wel wat met een beperking maar daar trek ik me niet veel van aan.

Ik woon nog steeds bij mijn opvanggezin, waar ik mijn poepje al goed heb binnen gedraaid en veel plezier maak met de andere viervoeters des huize.

Door de schade aan het verlamd pootje kan ik niet goed kan springen! Maar geen nood, de vele krabpalen in huis zorgen ervoor dat ik al klimmend overal geraak waar ik wil zijn! En lukt het me niet, dan zet ik mijn keeltje open, zing in miauw en komen mijn mensenvrienden mij onmiddellijk helpen!

Soms ben ik wat overmoedig en dan durf ik wel eens te vallen, want dan heb ik zoveel plezier dat ik er niet bij nadenk dat mijn rechter heupje niet zo goed functioneert en dan is het patat!!!! hahaha... mijn opvangmama verschiet dan en komt me sussen, maar dat is voor niets nodig, ik ben een stoere kerel, ik zet mijn speelplezier, gewoon verder.

Wanneer het rustig is in huis ben ik een durfal, maar toch ben ik uiterst bedachtzaam, ik kan namelijk niet vluchten in de hoogte weet je wel! Dus ik neem mijn voorzorgsmaatregelen. S'avonds in de zetel kruipen en kroelen, spinnen, tutteren bij met opvangmama vind ik
supercalifragilisticexpialidocious!

Mijn opvangmama zegt dat ik voorlopig een zittenblijver ben, maar ik ben voor 99% zeker dat ze mij binnenkort zelf gaat adopteren! Ik heb namelijk haar en mijn opvangpapa's hartjes gestolen!!!!!! Tja ik ben dan ook een kleine man met tonnen charmes!

Ik wil jullie allemaal een liedfevol kopje geven voor de steun, die jullie hebben gegeven aan mij en Poezencentrale Mol! En ook nog een hele hele dikke knuffel voor iedereen bij Vzw Azura die mijn operatie betaalde!

Vindt je een poesje op straat, geeft het nooit direct op! Ik ben er het levend bewijs van!!!!!!!!!

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven