Vindt ons op facebook

Hector127 november: Hektor… 'hij die vasthoudt, overwint'….
Zondagavond stonden de harten van onze vrijwilligers even stil.
2 van onze vrijwilligers zagen een klein kitten in het midden van een drukke weg liggen… Auto aan de kant en met een bang hartje gaan kijken. Hij leeft! Snel naar de dierenarts!

Hector2Hector3

Hector4Het kleine ventje was helemaal in shock en had rake klappen gekregen. Oh wat hadden we schrik dat hij de nacht niet zou doorkomen.

Onze dierenarts Yannick legde deze kleine man meteen aan het infuus en hij bracht de nacht door in een zuurstofkamer en werd om het uur gecontroleerd.
Hij was in de beste handen dus we gingen allemaal met een bang hartje slapen, hopen dat we ’s morgens goed nieuws zouden krijgen…

En dat kregen we ook, hij was er nog! Wat een sterk mannetje!
Zijn hoofdje heeft een flinke klap gehad door de auto, zijn kaakje is helemaal verschoven, zijn oogje helemaal opgezwollen en hij heeft een aantal schaafwondjes…

Wat een pijn, wat een ellende, we zouden zo graag alle pijn van je wegnemen!
Omdat eten voor hem veel te pijnlijk is besloot het team van Dierenartsenpraktijk Nieuwe Dijk een voedingssonde te plaatsen om zijn pijn te verlichten.

Ons lieve mannetje laat dit allemaal zo ongelooflijk dapper toe, hij geniet van zijn knuffeltjes en heeft zo een vechtlust!
Daarom hebben we hem omgedoopt tot HEKTOR… Hij die overwint! En dat gaat dit mannetje ook lukken! Het moet gewoon!

Het gaat nog een heel erg lange weg worden maar ook voor Hektor zullen we weer alles uit de kast halen!

Wie Hektor graag wil steunen in zijn herstel mag een centje storten op rekeningnummer BE85 6528 2347 3906 met de mededeling ‘gift Hektor’

Giften vanaf 40 euro krijgen volgend jaar hiervoor een fiscaal attest.

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven