Vindt ons op facebook

opvanggezocht7 november:De winter komt eraan en hebben weinig vrije plaatsjes voor de katjes die binnenkort echt geen kant meer opkunnen dus we zijn weer op zoek naar gastgezinnen in Mol, Meerhout of Balen.

We hebben opvang nodig voor zowel kittens als voor volwassen katjes, er wordt vooraf afgesproken wat voor katjes, hoeveel en hoe vaak je wil opvangen. De duur van de opvang varieert maar zal minimaal 4 weken zijn.

Elk opvanggezin wordt voorzien van voeding, medicijnen en materiaal Je wordt bijgestaan door een begeleider die hulp kan bieden waar nodig dus je staat er nooit alleen voor.
Wij zorgen voor potentiële adoptiekandidaten die al door een eerste screening gegaan zijn. Na overleg met jou, mogen ze op bezoek komen en mag jij zelf beslissen of het een goede match is want jij kent jouw opvangertje dan ook het beste.

Denk jij dat je ons kan helpen of wil je graag wat meer informatie, stuur ons een mailtje (naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met wat info over jezelf zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Ook al blijft katje bij jou maar voor even, jij geeft het de kans op een nieuw leven!

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven