Vindt ons op facebook

Gia15 juni:Kleine Gia werd gisteren helemaal alleen gevonden op een bankje voor een bakkerij in Balen... In een kartonnen doos, op een paar handdoeken, kattenmelk en een doosje kittenbrokjes erbij.

Gelukkig werd ze gevonden door lieve melders en kwam ze zo bij ons terecht. Gia is veel te jong om al van haar mama en nestgenootjes weggehaald te zijn. Ze weegt amper 320gr, is 3 weekjes oud, heeft lopende oogjes en is niesziek. Ze is trouwens ook nog veel te klein om kattenmelk (wat sowieso ongezond is) of brokjes te eten. Ze krijgt nu aangepaste kittenmelk waar haar darmpjes niet ziek van zullen worden.

Er rest ons de vraag, waar kom jij vandaan kleintje? Ze ruikt alsof ze uit een stal komt. Waar is jouw mama nu? En had je nestgenootjes? Waar zijn zij nu? Waarom werd je daar moederziel alleen achtergelaten? Vragen die ons vrijwilligers wakker houden.

Gia ligt nu in de couveuse te bekomen, ze is al ontvlooid, de behandeling van de oogjes en de niesziekte is opgestart. Haar kleine buikje is lekker gevuld. En als ze eenmaal bekomen is krijgt ze een hoop pleegbroertjes en -zusjes. Want ja dat hebben deze kleintjes nodig, andere vriendjes om tegenaan te kruipen, om mee te spelen en samen te soezelen.

Droom maar lekker klein meisje, wij zorgen wel voor jou vanaf nu.

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven