Vindt ons op facebook

ZKP Balen121 mei:Zaterdag kregen we nog een spoedmelding binnen via het zwerfkattenproject van Balen. Zij hadden een hoogzwangere zwerfkat binnengenomen en zij was bevallen maar keek niet naar om naar haar kindjes.

ZKP Balen2ZKP Balen3ZKP Balen4

Toen de vrijwilligster van het zwerfkattenproject thuis kwam trof ze 2 babietjes ijskoud aan op de beton, een derde lag nog wel in het nestje gelukkig.

Maar de navelstrengetjes hingen er nog aan. Na contact met ons mochten deze kleintjes onmiddellijk binnenkomen voor de eerste zorgen.

Bij binnenkomst bij onze medewerker was 1 kitten dat op de beton lag al aan het sterven, hem konden we jammer genoeg niet helpen, rust zacht kleintje.

Het andere kitten was zwaar onderkoeld, dus kreeg glucose toegediend en werd stilletjes opgewarmd.
Het laatste kitten had gelukkig wel een goede temperatuur, hij kreeg colostrum toegediend en lekker warm in de couveuse gelegd.

Gelukkig bekwam het andere kleintje ook, dus toen hij opgewarmd was kreeg hij ook een lekker papje en kon bij zijn nestgenootje in de inmiddels overvolle couveuse bekomen.

Met een bang hartje gingen we de nacht in, maar wonder boven wonder, ze deden en doen het nog steeds prima. Ze drinken flink van hun flesje en komen stilletjesaan bij in gewicht.

Omdat onze papflesmama ondertussen met 7 babietjes in de couveuse lag werd er wel rondgebeld of een andere organisatie deze 2 kleintjes kon overnemen. En gelukkig had Fieke's poezenhuisje nog een plekje vrij!

Gisteren werden de 2 ukkies verhuisd en we hebben al vernomen dat ze het daar ook prima doen.

Nogmaals een dikke dikke dankuwel aan Veerle van Fieke's poezenhuisje! Samen staan we sterk

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven