Vindt ons op facebook

Balen123 maart: Onze plaatsjes voor volwassen katjes zijn heel zijn beperkt en bijna altijd bezet, nu dus ook, maar woensdag kregen we een melding die we niet konden weigeren.

Onze collega's van zwerfkattenproject Balen waren geroepen naar een katje dat rondjes zou lopen op straat en er niet goed zou uitzien.

 Balen2Balen3Balen4Toen Romy het katje benaderde liept het gewoon tegen haar benen aan en had dringen hulp nodig of het zou niet goed aflopen...

Uiteraard mocht het onmiddellijk gebracht worden want dit katje was er duidelijk slecht aan toe.

Het blijkt een senior katje te zijn. Ze heeft een waas op beide ogen waardoor haar zicht beperkt tot nul is en haar oogjes zijn sterk gezwollen.

Ze heeft flink wat oormijt en is ook zo goed als doof jammer genoeg.

Het meisje had klitten in de vacht, was vuil en had grote honger dus ze moet al even zo rondzwerven. Wat is jouw verhaal toch lieverd?

Hoe ze overleefde en waarom ze niet sneller opgemerkt (en geholpen) werd, is ons een raadsel...

Ze was ontzettend blij dat ze nu geholpen werd en overlaadde haar redders met kopjes en knuffels.

Gisteren is ze al even bij de dierenarts geweest voor een bloedonderzoek en het is nu afwachten wat daaruit komt.

De oogjes zullen eerst moeten ontzwellen voordat we kunnen bepalen wat er precies aan de hand is en of we hier nog iets aan kunnen doen.

Wat het ook mag worden, we gaan deze meid nu met alle nodige zorgen omringen en haar lekker in de watten leggen, en dat vind ze duidelijk wel superfijn!

facebook

logo-zooplus

Jouw advertentie hier?

Ga naar boven